Onze nieuwe huisstijl en nieuwsbrief

Wonen Midden-Delfland presenteert nieuwe huisstijl

Wonen Midden-Delfland vaart een nieuwe koers. Met een nieuw ondernemingsplan, een nieuwe missie en intern breed gedragen kernwaarden. Onderwerpen die de komende jaren vooral aandacht krijgen zijn: duurzaamheid,  kwaliteit, betaalbaarheid en een groene omgeving. Dit alles binnen een financieel kader dat ons in staat stelt sociale huurwoningen beschikbaar te houden voor toekomstige huurders. 

Symbool voor wie we zijn, nu en in de toekomst
Een mooi moment om ook de communicatie een nieuw gezicht te geven. Met trots presenteren wij u onze nieuwe huisstijl. Een stijl die beter past beter bij wie we vandaag en morgen willen zijn. Het logo staat ook symbool voor wonen in het groen, omgeven door wuivende rietstengels en kabbelend water. Wie goed kijkt, ziet ook de hoofdletters van onze naam in het logo terug.

Nieuwe website, nieuw mailadres
De naam blijft hetzelde, alleen online en in de e-mails kiezen we ervoor om het verwarrende tussenstreepje los te laten. Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website: www.wonenmd.nl. En wijzig ons e-mailadres in: info@wonenmd.nl.

 

 

 

 

Nieuwsbrief
In maart is onze eerste nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl verstuurd aan huurders en stakeholders. We zijn er erg blij mee.

 

Snel naar

Pijl