Koop

Op zoek naar een koopwoning? Op dit moment zijn er geen koopwoningen. Wel komt er regelmatig een woning vrij in Koopgarant.

Koopgarant is een koopconstructie met korting op de reguliere verkoopprijs, bedoeld voor starters op de woningmarkt. Wonen Midden-Delfland zet de woningen via een makelaar in de verkoop. Ook zijn ze zichtbaar op onze website. Zie de folder Koopgarant voor meer informatie.

TE KOOP MET KOOPGARANT: 23% korting op de Taxatiewaarde!
Veldesteijn 16, Maasland  

Goed onderhouden en zo te betrekken 2-kamer (voorheen 3) appartement voorzien van een moderne keuken en badkamer, nette laminaatvloer, eigen parkeerplaats op het parkeerdek en een gezamenlijke fietsenberging.  

De woning ligt midden in het centrum in het fraaie appartementencomplex ‘Résidence Veldesteijn’. Dit complex uit 2009 is van alle gemakken voorzien en beschikt over een lift en gezellige gezamenlijke binnentuin.

Deze woning wordt verkocht onder 'Koopgarant' van Wonen Midden-Delfland. Doelstelling van verkoop van koopgarantwoningen is het huisvesten van starters op de koopmarkt. Het maximale gezamenlijk gezinsinkomen om in aanmerking te komen voor een Koopgarant-woning is € 55.000,- bruto. De Nationale Hypotheek Garantie is bij de financiering van een Koopgarant-woning verplicht.

LET OP!
Bezichtiging is alleen mogelijk tijdens het OPEN HUIS op DONDERDAG
14 JUNI
tussen 16.00 en 17.30 uur

 

Meer informatie kunt u vinden in de PDF brochure hieronder

Snel naar

Pijl