Nieuwbouw Julianahof

Nieuwbouw Julianahof

Het Julianahof in Den Hoorn is gebouwd aan de Looksingel op het terrein van de voormalige Juliana van Stolbergschool. Op 16 februari was de feestelijke opening van het complex samen met bewoners en genodigden.

Centraal en toch dorps
Centraal en toch dorps wonen met alle voorzieningen op loopafstand in de buurt. De boodschappen doet u bij de diverse winkels aan de Dijkshoornseweg en ook de bibliotheek is in de buurt. Met de bushalte om de hoek is het heel makkelijk om snel in Delft te komen. Via de Woudseweg is de A4 makkelijk en snel te bereiken.

Stijlvol Julianahof
In het mooi vormgegeven hofje staan 21 sociale huurappartementen. De naam Julianahof verwijst naar de voormalige Juliana van Stolbergschool op die locatie. De ontwerpers van het gebouw lieten zich inspireren door het dorpse karakter van de omgeving en de ligging aan het water van de  Look. Dit drielaagse moderne complex heeft een gemoedelijke uitstraling door de rode baksteen en de mansardekap. Aan de Lookzijde kunnen de bewoners op één van de vier terrassen genieten van Look. Het complex heeft een ruime gemeenschappelijke binnenplaats met groen waar u uw auto kunt parkeren.

Appartementen
De appartementen hebben twee slaapkamers, er zijn drie wat grotere hoekwoningen. De bruto vloeroppervlakte is ca. 82-87m2. De bergruimte op de begane grond is ca. 7m2. De appartementen op de begane grond langs de Look hebben een achtertuin van ca. 30m2tot 50m2. De etage woningen zijn voorzien van een balkon van ongeveer 7,5m2. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd en uitermate geschikt voor senioren om er lang zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Voor wie?
De 21 sociale huurappartementen zijn bedoeld voor senioren ouder dan 55 jaar zonder inwonende kinderen met een inkomen binnen de sociale huur categorie.

Snel naar

Pijl