Nieuws
06 / 06 / 2018

HV Schiphoorn organiseert inloop- en thema avonden

HV Schiphoorn organiseert dit jaar weer een aantal bijeenkomsten; Op 18 juni in Schipluiden en op 27 juni in Den Hoorn. U komt toch ook? Meer informatie kunt u lezen op de website van HV Schiphoorn.

Lees meer
Nieuws
24 / 05 / 2018

AVG

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. De nieuwe regeling geldt voor de hele EU.

Lees meer
Nieuws
28 / 04 / 2018

Eet Mee Praat Mee

Net zoals vorig jaar hebben we in mei weer Eet Mee Praat Mee avonden georganiseerd. We zijn erg blij met de hoge opkomst en input van onze huurders op die avonden. Samen willen we kijken in welke mate we het mogelijke mogelijk kunnen maken zodat iedereen kan wonen met plezier. Ook konden huurders zich opgeven voor de klankbordgroep. Een paar keer per jaar nodigen we u dan uit om met ons in gesprek te gaan. Wilt u lid worden? Mail dan naar info@wonenmd.nl We horen graag van u!

Lees meer
Nieuws
26 / 04 / 2018

De Kickerthoek bestaat 25 jaar

Vorige week bestond de Kickerthoek in Den Hoorn 25 jaar. Het werd feestelijk gevierd met bewoners, vertegenwoordigers van Was & Koffie, de Dorpskamer, Stichting Welzijn Midden-Delfland en Wonen Midden-Delfland. De feestcommissie had een mooi programma samengesteld. Kunstschilder Kees Tetteroo was aanwezig en maakte mooie portretten van bewoners en Peet Vermeulen zorgde voor een vrolijk geheel met een aantal verrassingen. Het was een echte feestdag!

Lees meer
Nieuws
11 / 04 / 2018

Bericht van Sungevity over zonnepanelen Maasland

Beste huurders, Een aantal van u heeft afgelopen week een e-mail ontvangen over een reinigingsservice voor de zonnepanelen. Dit had niet mogen gebeuren. U kunt de e-mail als niet verzonden beschouwen. Onze excuses hiervoor. Hartelijke groet, Sungevity zonnepanelen

Lees meer
Nieuws
23 / 03 / 2018

Onze nieuwe huisstijl en nieuwsbrief

In maart hebben we onze eerste nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl naar huurders en stakeholders gestuurd. Met onze nieuwe huisstijl is ook ons e-mailadres gewijzigd in: info@wonenmd.nl

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl