Nieuws
12 / 07 / 2018

Prijswinnaars Solar Charger

Hierbij willen wij onze huurders in Maasland nogmaals bedanken voor invullen van de enquête over de isolatiewerkzaamheden. Uit de inzendingen hebben wij na een trekking een aantal huurders blij kunnen maken met een Solar Charger (een op zonne-energie oplaadbare powerbank).

Lees meer
Nieuws
10 / 07 / 2018

De Grote omgevingstest Zuid-Holland

Wonen Midden-Delfland neemt deel aan ‘De Grote Omgevingstest Zuid-Holland’

Lees meer
Nieuws
06 / 07 / 2018

40 jaar in dienst

Onze collega Frans Louter is 40 jaar in dienst bij de Woningstichting. Van harte gefeliciteerd Frans met deze mijlpaal!

Lees meer
Nieuws
24 / 05 / 2018

AVG

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. De nieuwe regeling geldt voor de hele EU.

Lees meer
Nieuws
28 / 04 / 2018

Eet Mee Praat Mee

Net zoals vorig jaar hebben we in mei weer Eet Mee Praat Mee avonden georganiseerd. We zijn erg blij met de hoge opkomst en input van onze huurders op die avonden. Samen willen we kijken in welke mate we het mogelijke mogelijk kunnen maken zodat iedereen kan wonen met plezier. Ook konden huurders zich opgeven voor de klankbordgroep. Een paar keer per jaar nodigen we u dan uit om met ons in gesprek te gaan. Wilt u lid worden? Mail dan naar info@wonenmd.nl We horen graag van u!

Lees meer
Nieuws
26 / 04 / 2018

De Kickerthoek bestaat 25 jaar

Vorige week bestond de Kickerthoek in Den Hoorn 25 jaar. Het werd feestelijk gevierd met bewoners, vertegenwoordigers van Was & Koffie, de Dorpskamer, Stichting Welzijn Midden-Delfland en Wonen Midden-Delfland. De feestcommissie had een mooi programma samengesteld. Kunstschilder Kees Tetteroo was aanwezig en maakte mooie portretten van bewoners en Peet Vermeulen zorgde voor een vrolijk geheel met een aantal verrassingen. Het was een echte feestdag!

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl