Nieuwbouw
01 / 08 / 2018

Kreekzone

ABB en de gemeente Midden-Delfland zijn gestart met de ontwikkeling van de Kreekzone in Den Hoorn. Onderzoek heeft laten zien dat er vooral behoefte is aan sociale huur- en koopwoningen in het goedkopere, maar ook in het duurdere segment.

Lees meer
Energieprojecten
22 / 03 / 2018

Energieproject

Wonen Midden-Delfland geeft duurzaamheid een prominente plek. We blijven investeren in duurzaamheidsprojecten, via isolatiemaatregelen en de plaatsing van zonnepanelen. Onze duurzaamheidsambitie is eind 2020 een gemiddeld energielabel B voor ons hele bezit.

Lees meer
Nieuwbouw
16 / 02 / 2018

Nieuwbouw Julianahof

De nieuwbouw aan de Looksingel is afgerond. Op 16 februari was de feestelijke opening met bewoners en genodigden. Het complex bestaat uit 21 appartementen op een schitterende plek vlakbij allerlei voorzieningen. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd. Kortom, uitermate geschikt voor senioren om er lang zelfstandig te kunnen blijven wonen. We wensen alle bewoners plezierig wonen toe!

Lees meer
Planmatig onderhoud
14 / 02 / 2018

Planmatig onderhoud

Naast het dagelijks onderhoud zoals reparatieverzoeken, serviceonderhoud en mutatieonderhoud voeren we ook planmatig onderhoud uit.

Lees meer

Snel naar

Pijl