Woningaanbieding

Bent u op zoek naar een huurwoning? Wij adverteren onze huurwoningen via Woonnet Haaglanden. Met uw inschrijving kunt u reageren op onze woningen. Nadat de advertentie is gesloten wordt de volgorde van de kandidaten bepaald. U kunt bij uw eigen inschrijving zien op welke plaats u bent geëindigd. Wij bieden de woning aan op volgorde van de kandidatenlijst.

Stap

1

Voorlopige aanbieding

Bent u de eerste kandidaat voor de woning? Dan ontvangt u via Woonnet Haaglanden een e-mail met een voorlopige aanbieding. U geeft via Mijn Woonnet aan of u interesse heeft. 

Stap

2

Controle documenten

Voordat u mag bezichtigen controleren wij eerst of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor de woning. Daarom is het belangrijk dat u alle benodigde documenten op tijd aanlevert. Hierover maken wij afspraken. Wanneer u zich niet aan deze afspraken houdt, dan trekken wij de woningaanbieding in en gaan verder met volgende kandidaat.

Stap

3

Bezichtiging woning

Als alle documenten in orde zijn, mag u de woning bezichtigen. Hiervoor maken wij een afspraak. Na de bezichtiging laat u de volgende werkdag vóór 11.00 uur aan ons weten of u de woning accepteert of niet.

Onze tip: maak voor of na de bezichtiging een rondje door de wijk. Zo kunt u eenvoudig ontdekken of er voor u voldoende voorzieningen zijn. 

Stap

4

Acceptatie

Wanneer u de woning accepteert maken wij met u een afspraak voor het tekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Ook ontvangt u van ons de eerste verhuurrekening.

Mocht u de woning na acceptatie alsnog willen weigeren, neem dan contact met ons op. Wij brengen u hiervoor € 50,- annuleringskosten in rekening.

Stap

5

Tekenen huurovereenkomst en sleuteloverdracht

Gefeliciteerd! Wij heten u van harte welkom als huurder van Wonen Midden-Delfland.

U krijgt voor de sleuteloverdracht een uitnodiging om de huurovereenkomst digitaal te tekenen. Ook een eventuele medehuurder ondertekent de huurovereenkomst. Na het ondertekenen ontvangt u het getekende huurovereenkomst inclusief bijlagen per e-mail. Bewaar uw huurovereenkomst inclusief bijlagen goed en sla deze zo nodig apart op.

De sleuteloverdracht vindt plaats in de woning. Voor de sleuteloverdracht lopen wij met u een rondje door de woning. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze meteen stellen.

Let op: alleen als u de eerste verhuurrekening heeft betaald overhandigen wij u de sleutels.

Stap

6

Welkomstgesprek

Direct naar:
Documentenlijst kandidaat-huurder Basiskwaliteit woning Wonen Midden-Delfland