Geen objecten gevonden

Naar overzicht

De Houve

Maasland

Aantal woningen: 6

Over dit project

ABB Ontwikkeling is voornemens om 18 woningen in Maasland te realiseren, aan de Slot de Houvelaan en Huis te Veldelaan. Onderdeel van het project zijn 6 sociale huurwoningen die door Wonen Midden-Delfland verhuurd gaan worden. Voor de afname van de huurwoningen hebben partijen een overeenkomst gesloten.

Het nieuwbouwproject ‘De Houve’ is gelegen in het centrum van Maasland, op de voormalige plek van De Nieuwe Kerk en zalencentrum ‘De Magneet’. ABB Ontwikkeling heeft de kerk in 2019 gekocht en met de gemeente overeenstemming bereikt voor de ontwikkeling en realisatie van 18 grondgebonden woningen. De 6 woningen voor Wonen Midden-Delfland zijn gelegen aan het wandelpad tussen de Hofdijkstraat en de Slot de Houvelaan.
“Door de samenwerking met ABB Ontwikkeling kunnen we 6 sociale huurwoningen aan ons bezit toevoegen. Een bescheiden aantal, maar wel dringend nodig om de enorme behoefte aan sociale huurwoningen in Maasland een beetje te verlichten. We hebben afgelopen jaren een succesvolle samenwerking met ABB gehad in het nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn. Het is mooi dat we die samenwerking een vervolg kunnen geven.”

Naast de huurwoningen bestaat het plan uit diverse koopwoningen geschikt voor doorstromende gezinnen en senioren. Bent u benieuwd naar de rest van het plan of wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Bekijk dan eens de projectwebsite www.dehouve-maasland.nl


Algemeen

  • Plaats Maasland

Kenmerken

  • Woningtype Eengezinswoningen
  • Aantal woningen 6
  • Doelgroep Jongeren, starters, kleine gezinnen en ouderen

Planning

  • Start bouw Prognose: eind 2022/begin 2023
  • Locatie op kaart