Energieproject

Wonen Midden-Delfland zet fors in op energiebesparende maatregelen voor alle eengezinswoningen. 

Woningisolatie
Ons doel is alle eengezinswoningen in ons bezit isoleren. Wanneer u heeft ingestemd met de isolatie van uw woning, komt u als eerste aan bod. De resterende woningen komen aan bod na verhuizing. Uw wooncomfort gaat hierdoor sterk omhoog en de energierekening omlaag. De kosten voor de isolatiewerkzaamheden nemen wij grotendeels voor onze rekening.  

De woningisolatie vindt gefaseerd plaats. In de eerste fase is dubbel glas aangebracht in de slaapkamers -waar dit nog niet aanwezig was. En de kruipruimten zijn aangepakt. In Maasland is aannemer Meerbouw inmiddels gestart met de isolatiewerkzaamheden aan de gevels en daken van de woningen. Begin 2018 zijn de woningen in Schipluiden en Den Hoorn aan de beurt. De procedure om een geschikte aannemer te kiezen, duurde iets langer dan verwacht. Natuurlijk sturen we de bewoners een update over het vervolg.

Zonnepanelen
Zonnepanelen zijn goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Daarom kunnen we huurders van eengezinswoningen een mooi aanbod doen: zonnepanelen op uw woning zonder zelf spaargeld te investeren. Wij plaatsen de zonnepanelen namelijk gratis. U betaalt ook geen huurverhoging, maar deelt de gegarandeerde opbrengst met Wonen Midden-Delfland. Op die manier profiteert u direct van milieuvriendelijke en goedkope stroom. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de aanschaf, de installatie(kosten) en het onderhoud.   

Brief en e-mail van Sungevity
Sungevity heeft half maart een brief gestuurd naar alle bewoners in Maasland waar ze zonnepanelen geplaatst hebben. In april is er ook nog een e-mail verstuurd. Beiden ging over het reinigen van de zonnepanelen. Deze brief en e-mail hadden niet verzonden mogen worden. Namens Sungevity excuses hiervoor.

Nog vragen?
Neem vooral contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.
Bel 010 592 50 93 of stuur een e-mail naar info@wonenmd.nl.

Snel naar

Pijl