Energieproject

Verduurzamen in Den Hoorn
In de afgelopen jaren heeft Wonen Midden-Delfland geïnvesteerd in het verbeteren van de energieprestatie van haar woningen. Dit vanuit haar verantwoordelijkheid voor het verduurzamen van vastgoed en om een bijdrage te leveren aan de betaalbaarheid voor de huurder. Door deze inzet hebben de woningen van Wonen Midden-Delfland eind 2020 gemiddeld het energielabel B.

Verduurzamen vergroot betaalbaarheid
Op dit moment zijn we woningen in Den Hoorn aan het verduurzamen. Dit past in het beleid van Wonen Midden-Delfland om de woningen op een beter niveau van energiebesparing te brengen. De afgelopen jaren zijn woningen in Maasland en Schipluiden al van isolatie voorzien en de komende jaren worden de resterende woningen met een matig energielabel nog verduurzaamd. Op die manier draagt Wonen Midden-Delfland bij aan een beter milieu, wooncomfort, minder energieverbruik en lagere energielasten voor huurders. Zo vergroot verduurzamen de betaalbaarheid van het wonen.

 

Nog vragen? Neem vooral contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Bel 010 592 50 93 of stuur een e-mail naar info@wonenmd.nl

 

Snel naar

Pijl