Huur betalen

Bij Wonen Midden-Delfland betaalt u de huur altijd vooruit. Het totale huurbedrag moet vóór of op de eerste van elke maand op onze rekening zijn bijgeschreven.

Wij bieden een aantal mogelijkheden om de huur te betalen:

Automatisch
U machtigt ons om de huur maandelijks rechtstreeks af te schrijven van uw bankrekening. U kunt de machtigingskaart hier downloaden. Na ontvangst van de ondertekende kaart schrijven wij de huur automatisch elke eerste van de maand van uw rekening af. Zorgt u voor voldoende saldo op uw rekening?

Bent u het niet met een afschrijving eens? Dan mag u het bedrag terugvorderen via uw bank.


Door periodieke overschrijving 
Betaalt u de huur liever niet via een automatische incasso? Dan zorgt u zelf voor de maandelijkse betaling via uw bank of online bankieren. Let er wel op dat de huur op tijd op onze rekening staat, dus uiterlijk op de eerste van de maand. Ons rekeningnummer voor de huurbetaling is NL63RABO0340403446. Structureel achteraf betalen, beschouwen wij als huurachterstand.  


Geen acceptgiro wel bericht met iDEAL link

Wij versturen geen acceptgirokaarten meer. In plaats daarvan ontvangt u een bericht van ons met een iDEAL link. Via deze link kunt u eenvoudig en snel het juiste bedrag via internetbankieren betalen. Betaalt u de huur via een automatisch incasso, dan verandert er voor u niets.


Meer over huur en huur betalen leest u op deze pagina. Het is niet toegestaan de huur te verrekenen met bedragen die u eventueel nog van ons tegoed heeft. Dergelijke zaken verrekenen wij altijd apart.

Snel naar

Pijl