Huuraanpassing

Ieder jaar past Wonen Midden-Delfland de huur aan per 1 juli. Wij volgen hierbij de wettelijke kaders van de overheid. Samen met de Huurdersverenigingen hebben we het Huurbeleid 2021 opgesteld.

Vóór 1 mei 2021 ontvangt u van ons een voorstel voor de huuraanpassing per 1 juli 2021. Als u het niet met de verhoging eens bent, bestaat de mogelijkheid bezwaar te maken bij ons. Lees hiervoor eerst de voorwaarden op de website van de Huurcommissie door. Wij raden u aan eerst te controleren of uw bezwaar kans van slagen heeft. Dat is bijvoorbeeld niet het geval op grond van technische gebreken aan de woning.

Geen jaarlijkse huurverhoging voor sociale huurcontracten per 1 juli 2021
De overheid heeft besloten dat de huren van alle sociale huurcontracten per 1 juli 2021 niet verhoogd worden. De huren van de geliberaliseerde huurcontracten passen we wel aan per 1 juli 2021. Huurders met een geliberaliseerd contract ontvangen hierover in april bericht.

Huurkrant 2021 en Huurwijzer 2021
Wonen Midden-Delfland heeft oog voor duurzaamheid. Wij vinden het zonde als wij u een iets meesturen wat ongelezen in de papierbak verdwijnt. Wanneer huurders deze wel willen hebben kunnen ze deze afhalen op ons kantoor. Op verzoek wordt de Huurwijzer 2021 ook per post thuisgestuurd. Neem hierover contact met ons op.

Snel naar

Pijl