Huur opzeggen

Voor het opzeggen van de huur gelden enkele spelregels
U mag de huur op iedere werkdag van de maand opzeggen. Houd daarbij rekening met een opzegtermijn van tenminste één maand. Langer mag natuurlijk ook, zo heeft u meer tijd om eventuele geconstateerde gebreken te verhelpen. En wij hebben meer ruimte om een nieuwe huurder te vinden.

U kunt de huur opzeggen middels ons huuropzeggingsformulier. Eventuele medehuurders moeten het huuropzeggingsformulier ook ondertekenen. Na ontvangst krijgt u van ons een bevestiging per e-mail.

Huur opzeggen bij overlijden of opname verpleeghuis

Helaas kan het gebeuren dat u met een overlijdenssituatie te maken krijgt. Als iemand in uw omgeving overlijdt, is dat een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis. Als nabestaande heeft u veel te regelen. Ook het voortzetten of opzeggen van de huurovereenkomst. Overlijdt de huurder en blijft er niemand in de woning wonen? Dan kunt u als nabestaande het huurcontract opzeggen. Wij hebben daarbij een kopie van de overlijdensakte nodig.

Ook kan het gebeuren dat u te maken krijgt met een opname in een verpleeghuis/woonzorgcentrum en niet meer terug kan keren naar de woning waardoor u de huur wilt opzeggen. In dat geval ontvangen we graag een verklaring opname van het verpleeghuis waarin staat dat u niet terug kunt keren naar de woning.

Bevestiging
Na ontvangst van de huuropzegging sturen wij u een bevestiging per e-mail en zullen wij u een uitnodiging sturen voor een 1e voorinspectie. Komt deze datum u niet uit? Neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Snel naar

Pijl