Ik zoek een woning

Midden-Delfland is de meest duurzame gemeente van Nederland. Niet voor niets omarmt zij Cittaslow. Een internationaal keurmerk voor gemeenten die duurzaamheid en kwaliteit van leven centraal zetten.

Den Hoorn is de grootste dorpskern, daarna volgen Maasland, Schipluiden en de buurtschappen De Zweth en ‘t Woudt. Hier graast de koe nog rustig in de wei en komen de groenten direct uit de kassen of van het land. Te midden van een hechte groep betrokken bewoners woont u in een groen, waterrijk polderlandschap. Met kenmerkende molens, bruggen, kanalen en grasland. U haalt de melk bij de boer om de hoek. Eet streekgerechten in de restaurants. Snuffelt in authentieke winkels. Liever een dagje naar het strand? De zee is vlakbij. En ook de grote stad is niet ver weg. Binnen een half uur zit u in hartje Delft, Den Haag of Rotterdam.

Woonnet Haaglanden
Bent u in Maasland, Schipluiden of Den Hoorn op zoek naar een sociale huurwoning met een huur tot maximaal € 720,42 kale huur? De toewijzing van deze woningen gebeurt via het aanbodsysteem van Woonnet Haaglanden. Soms komt er ook een vrije sectorwoning vrij. Ook deze woningen adverteren wij op de website van Woonnet Haaglanden. Bij inschrijven huurwoning kunt u lezen hoe u in aanmerking komt voor een sociale huurwoning of vrije sector woning.

Klik op het pijltje hieronder voor inschrijven en ons aanbod in de gemeente Midden-Delfland.

Snel naar

Pijl