Nieuws
01 / 10 / 2021

Bouwstroom Haaglanden, een van de oplossingen voor wooncrisis in Haaglanden

De woningcorporaties in de regio Haaglanden willen met slimme bouwoplossingen sneller woningen realiseren. Dit krijgt vorm in het project ‘Bouwstroom Haaglanden’. Op 27 september is hiervoor symbolisch de intentieverklaring ondertekend door 12 bestuurders van woningcorporaties in de regio Haaglanden.

Lees meer
Nieuws
30 / 09 / 2021

Wonen Midden-Delfland isoleert 65 daken in Maasland

Wonen Midden-Delfland is voortdurend aan het investeren in het verbeteren van de energieprestatie van haar woningen. In het kader hiervan wordt momenteel in Maasland bij 65 woningen dakisolatie aangebracht.

Lees meer
Nieuws
02 / 09 / 2021

Bea van der Heide-Huijsmans nieuwe huurderscommissaris Wonen Midden-Delfland

Op voordracht van de huurders is Bea van der Heide-Huijsmans per 16 juni 2021 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen. Zij volgt hiermee Sophieke van Ginkel op. ‘Wij zijn blij met de benoeming van deze nieuwe commissaris’ geeft directeur-bestuurder Peter van Ling aan. ‘Bea brengt veel expertise en ervaring mee’.

Lees meer
Nieuws
01 / 07 / 2021

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
08 / 06 / 2021

**Persbericht** Nieuwbouwproject De Houve

ABB Ontwikkeling en Wonen Midden-Delfland sluiten samenwerkingsovereenkomst voor 6 huurwoningen in Maasland.

Lees meer
Nieuws
18 / 03 / 2021

**Persbericht** Alle woningen in de Kreek verhuurd

EERSTE CITTASLOW WOONWIJK IN MIDDEN-DELFLAND EEN FEIT. Wonen Midden-Delfland (WMD) investeert in betaalbare woningen voor mensen met een smalle beurs.

Lees meer
Nieuws
17 / 03 / 2021

Transitievisie warmte Midden-Delfland

Het doel: een aardgasvrij Midden-Delfland in 2050

Lees meer
Nieuws
10 / 02 / 2021

Afmelden energielabels en conditiemeting

Wilt u weten wat een conditiemeting is? En wat er gebeurt met de energielabels die in 2021 verlopen zijn. Lees dan ons artikel. Hierin staat ook het bedrijf genoemd die de conditiemeting uitvoert en het bedrijf dat de energielabels opneemt en afmeldt. Mogelijk komt u ze tegen in uw wijk.

Lees meer
Nieuws
29 / 01 / 2021

Interview over overname Vestia bezit, Maasdijk

Onze directeur Peter van Ling is geïnterviewd door Aedes over de overname van het Vestia bezit in Maasdijk waar we heel trots op zijn!

Lees meer
Nieuws
21 / 12 / 2020

Persbericht- Verduurzaming Oranjebuurt in Den Hoorn afgerond

VERDUURZAMING ORANJEBUURT IN DEN HOORN AFGEROND: HELE BEZIT GEMIDDELD LABEL B Wonen Midden-Delfland (WMD) investeert in het verduurzamen van haar woningen, onder meer omdat in 2050 de energievoorziening in Nederland bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal moet zijn.

Lees meer
Nieuws
21 / 12 / 2020

Persbericht overname woningen Maasdijk van Vestia

Woningcorporaties Arcade en Wonen Midden-Delfland werkten intensief samen om woningen van Vestia in Westland te kopen

Lees meer
Nieuws
11 / 12 / 2020

Elke dag genieten we van ons groene dak

Duurzaamheid en kwaliteit zijn twee belangrijke speerpunten voor ons. Het dak van ons kantoorgebouw was aan vervanging toe. We hebben het dak geisoleerd en een groen dak aangelegd onder de bestaande zonnepanelen.

Lees meer
Nieuws
03 / 12 / 2020

Prestatieafspraken 2021

Gemeente, huurders en woningcorporatie tekenen prestatieafspraken. Op 3 december zijn de prestatieafspraken tussen gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland, Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn en Wonen Midden-Delfland getekend.

Lees meer
Nieuws
27 / 11 / 2020

Wonen Midden-Delfland gaat elektrisch!

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ieder jaar weer leveren wij inspanningen om het energieverbruik van zowel onze klanten als op ons eigen kantoor te verminderen.

Lees meer
Nieuws
22 / 09 / 2020

Praat en denk met ons mee!

Wij vinden uw mening belangrijk. Daarom willen we u meer betrekken bij de keuzes die wij maken. We doen dit door de de klankbordgroep uit te breiden.

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

**Persbericht** Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

Als eerste woningcorporatie sluiten we ons aan bij Steenbreek!

We zijn al veel bezig met verduurzamen en ook vergroening vinden we belangrijk. Dat sluit mooi aan bij de doelstellingen van Stichting Steenbreek.

Lees meer
Nieuws
09 / 04 / 2020

Huurachterstand door de coronacrisis

Heeft u door de coronacrisis problemen met het betalen van uw huur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die er bij u en ons zijn. Hierbij passen wij maatwerk toe en zijn wij coulanter met een betalingsregeling.

Lees meer
Nieuws
08 / 04 / 2020

Samenwerkings- overeenkomst Wonen Midden-Delfland, HV Maasland en HV Schipluiden-Den Hoorn

De afgelopen maanden hebben er diverse bijeenkomsten plaatsgevonden met de Huurdersverenging Maasland en de Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn over de onderlinge afspraken en samenwerking met elkaar Deze bijeenkomsten hebben geleid tot een samenwerkingsovereenkomst die 7 april door alle partijen getekend is. We zijn allemaal erg blij met dit resultaat!

Lees meer
Nieuws
07 / 04 / 2020

Persbericht - Huissleutel voor eerste huurders van De Kreek

Normaal gesproken is het een feestje met tal van belangstellenden als je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. Dat is in deze coronatijd niet mogelijk maar toch was het een bijzonder moment voor de bewoners van de eerste opgeleverde sociale huurwoningen aan de Molensloot in De Kreek in Den Hoorn. -Door Gemma van Winden-Tetteroo-

Lees meer
Nieuws
01 / 04 / 2020

De eerste sleutels zijn uitgereikt!

De eerste sleutels zijn uitgereikt! Op 1 april heeft Wonen Midden-Delfland de sleutels overhandigd aan de eerste zes nieuwe huurders van De Kreek. Zij nemen binnenkort hun intrek in een energiezuinige, gasloze nieuwbouwwoning in Den Hoorn. De komende maand worden nog achttien sleutels overhandigd en zijn alle huurwoningen in Fase I verhuurd. Wij wensen de huurders veel woonplezier in hun splinternieuwe woning.

Lees meer
Nieuws
11 / 03 / 2020

Krachten gebundeld voor een aardgasvrij Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland, woningcorporatie Wonen Midden-Delfland, netwerkbedrijf Capturam en energiecoöperatie EnergieC Midden-Delfland bundelen hun krachten om Midden-Delfland aardgasvrij te maken. Samen bekijken ze per woonwijk wat de meest geschikte duurzame alternatieven zijn. Eind 2021 is dan voor alle wijken in Midden-Delfland inzichtelijk wanneer en in welk tempo ze overgaan op aardgasvrije energiebronnen.

Lees meer
Nieuws
06 / 02 / 2020

Persbericht De Kreek

Bouw vervolgfasen groene en waterrijke woonwijk De Kreek van start . Op 4 februari 2020 heeft Peter van Ling, directeur bestuurder van Wonen Midden-Delfland, samen met wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen van de gemeente Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, de symbolische eerste paal van fasen 2 en 3 van nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn geslagen. In deze fasen worden in totaal 93 woningen gerealiseerd, waaronder 24 appartementen aan de noordzijde van het plan. De eerste woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. Het totale plan De Kreek bevat 140 woningen.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl