Nieuws
22 / 10 / 2019

TE KOOP Koopgarantwoning Veldesteijn 56 - Maasland

Midden in het centrum gelegen ruim en goed onderhouden 2-kamer appartement met terras en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Lees meer
Nieuws
21 / 10 / 2019

100-jarig bestaan Wonen Midden-Delfland

Dit jaar vieren wij ons 100 jarig bestaan. Een prachtige mijlpaal die wij mede dankzij onze huurders hebben behaald! Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en willen hier samen met onze huurders bij stil staan.

Lees meer
Nieuws
03 / 10 / 2019

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
03 / 07 / 2019

Eet Mee Praat Mee

Voor de derde maal organiseerden we Eet Mee Praat Mee-bijeenkomsten in Maasland en Den Hoorn. Ditmaal was het thema Duurzaamheid en de avond werd begeleid door Sven Ringelberg.

Lees meer
Nieuws
21 / 06 / 2019

Bouw van veelzijdige woonwijk De Kreek Officieel van start

Dinsdag gaf wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen, samen met Peter van Ling, directeur-bestuurder van Wonen Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, het officiƫle startsein voor de bouw van de nieuwe woonwijk De Kreek in Den Hoorn.

Lees meer
Nieuws
02 / 05 / 2019

Prestatieafspraken 2019

Gemeente, huurders en woningcorporatie tekenen prestatieafspraken Op 1 mei zijn de prestatieafspraken tussen gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland, Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn en Wonen Midden-Delfland getekend.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl