Nieuws
16 / 01 / 2020

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze afdeling Financiƫn zijn wij op zoek naar een Financieel medewerker 24-28 uur.

Lees meer
Nieuws
06 / 12 / 2019

Wonen Midden-Delfland koopt huurwoningen van DUWO

Met de ondertekening van de contracten is Wonen Midden-Delfland vanaf 1 december de enige woningcorporatie in de gemeente Midden-Delfland.

Lees meer
Nieuws
03 / 12 / 2019

Prestatieafspraken 2020

Gemeente, huurders en woningcorporatie tekenen prestatieafspraken. Op 3 december zijn de prestatieafspraken tussen gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland, Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn en Wonen Midden-Delfland getekend.

Lees meer
Nieuws
21 / 10 / 2019

100-jarig bestaan Wonen Midden-Delfland -

Wonen Midden-Delfland bestaat 100 jaar. Een prachtige mijlpaal die wij mede dankzij onze huurders en relaties hebben behaald! Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en hebben dit op 5 november feestelijk gevierd met onze huurders en relaties.

Lees meer
Nieuws
03 / 10 / 2019

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
03 / 07 / 2019

Eet Mee Praat Mee

Voor de derde maal organiseerden we Eet Mee Praat Mee-bijeenkomsten in Maasland en Den Hoorn. Ditmaal was het thema Duurzaamheid en de avond werd begeleid door Sven Ringelberg.

Lees meer
Nieuws
21 / 06 / 2019

Bouw van veelzijdige woonwijk De Kreek Officieel van start

Dinsdag gaf wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen, samen met Peter van Ling, directeur-bestuurder van Wonen Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, het officiƫle startsein voor de bouw van de nieuwe woonwijk De Kreek in Den Hoorn.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl