Nieuws
27 / 11 / 2020

Wonen Midden-Delfland gaat elektrisch!

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ieder jaar weer leveren wij inspanningen om het energieverbruik van zowel onze klanten als op ons eigen kantoor te verminderen.

Lees meer
Nieuws
14 / 10 / 2020

Kantoor gesloten i.v.m. corona maatregelen

Het zal u niet ontgaan zijn dat iedereen in de ban is van het coronavirus. Ook wij zijn extra voorzichtig richting onze klanten en medewerkers. Daarom hebben wij na de persconferentie van 13 oktober besloten om ons kantoor vanaf 15 oktober voorlopig te sluiten. U kunt ons wel telefonisch bereiken via 010-592 50 93. Reparaties kunt u ook telefonisch of per e-mail reparatie@wonenmd.nl aan ons doorgeven. Als er een afspraak met u gemaakt wordt dan vragen wij of u klachten heeft. Zo ja, dan gaat de afspraak niet door.

Lees meer
Nieuws
22 / 09 / 2020

Praat en denk met ons mee!

Wij vinden uw mening belangrijk. Daarom willen we u meer betrekken bij de keuzes die wij maken. We doen dit door de de klankbordgroep uit te breiden.

Lees meer
Nieuws
16 / 09 / 2020

PERSBERICHT - Verduurzamen in Den Hoorn

In de afgelopen jaren heeft Wonen Midden-Delfland geĆÆnvesteerd in het verbeteren van de energieprestatie van haar woningen.

Lees meer
Nieuws
01 / 09 / 2020

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

**Persbericht** Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

Als eerste woningcorporatie sluiten we ons aan bij Steenbreek!

We zijn al veel bezig met verduurzamen en ook vergroening vinden we belangrijk. Dat sluit mooi aan bij de doelstellingen van Stichting Steenbreek.

Lees meer
Nieuws
12 / 05 / 2020

Persbericht

Bestuurlijke eensgezindheid vormt krachtig gebaar voor behoud sociale huurwoningen

Lees meer
Nieuws
09 / 04 / 2020

Huurachterstand door de coronacrisis

Heeft u door de coronacrisis problemen met het betalen van uw huur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die er bij u en ons zijn. Hierbij passen wij maatwerk toe en zijn wij coulanter met een betalingsregeling.

Lees meer
Nieuws
08 / 04 / 2020

Samenwerkings- overeenkomst Wonen Midden-Delfland, HV Maasland en HV Schipluiden-Den Hoorn

De afgelopen maanden hebben er diverse bijeenkomsten plaatsgevonden met de Huurdersverenging Maasland en de Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn over de onderlinge afspraken en samenwerking met elkaar Deze bijeenkomsten hebben geleid tot een samenwerkingsovereenkomst die 7 april door alle partijen getekend is. We zijn allemaal erg blij met dit resultaat!

Lees meer
Nieuws
07 / 04 / 2020

Persbericht - Huissleutel voor eerste huurders van De Kreek

Normaal gesproken is het een feestje met tal van belangstellenden als je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. Dat is in deze coronatijd niet mogelijk maar toch was het een bijzonder moment voor de bewoners van de eerste opgeleverde sociale huurwoningen aan de Molensloot in De Kreek in Den Hoorn. -Door Gemma van Winden-Tetteroo-

Lees meer
Nieuws
01 / 04 / 2020

De eerste sleutels zijn uitgereikt!

De eerste sleutels zijn uitgereikt! Op 1 april heeft Wonen Midden-Delfland de sleutels overhandigd aan de eerste zes nieuwe huurders van De Kreek. Zij nemen binnenkort hun intrek in een energiezuinige, gasloze nieuwbouwwoning in Den Hoorn. De komende maand worden nog achttien sleutels overhandigd en zijn alle huurwoningen in Fase I verhuurd. Wij wensen de huurders veel woonplezier in hun splinternieuwe woning.

Lees meer
Nieuws
11 / 03 / 2020

Krachten gebundeld voor een aardgasvrij Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland, woningcorporatie Wonen Midden-Delfland, netwerkbedrijf Capturam en energiecoƶperatie EnergieC Midden-Delfland bundelen hun krachten om Midden-Delfland aardgasvrij te maken. Samen bekijken ze per woonwijk wat de meest geschikte duurzame alternatieven zijn. Eind 2021 is dan voor alle wijken in Midden-Delfland inzichtelijk wanneer en in welk tempo ze overgaan op aardgasvrije energiebronnen.

Lees meer
Nieuws
06 / 02 / 2020

Persbericht De Kreek

Bouw vervolgfasen groene en waterrijke woonwijk De Kreek van start . Op 4 februari 2020 heeft Peter van Ling, directeur bestuurder van Wonen Midden-Delfland, samen met wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen van de gemeente Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, de symbolische eerste paal van fasen 2 en 3 van nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn geslagen. In deze fasen worden in totaal 93 woningen gerealiseerd, waaronder 24 appartementen aan de noordzijde van het plan. De eerste woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. Het totale plan De Kreek bevat 140 woningen.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl