Nieuws
06 / 02 / 2020

Persbericht De Kreek

Bouw vervolgfasen groene en waterrijke woonwijk De Kreek van start . Op 4 februari 2020 heeft Peter van Ling, directeur bestuurder van Wonen Midden-Delfland, samen met wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen van de gemeente Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, de symbolische eerste paal van fasen 2 en 3 van nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn geslagen. In deze fasen worden in totaal 93 woningen gerealiseerd, waaronder 24 appartementen aan de noordzijde van het plan. De eerste woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. Het totale plan De Kreek bevat 140 woningen.

Lees meer
Nieuws
16 / 01 / 2020

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze afdeling Financiƫn zijn wij op zoek naar een Financieel medewerker 24-28 uur. En voor de afdeling Vastgoed zoeken we een manager 36 uur.

Lees meer
Nieuws
06 / 12 / 2019

Wonen Midden-Delfland koopt huurwoningen van DUWO

Met de ondertekening van de contracten is Wonen Midden-Delfland vanaf 1 december de enige woningcorporatie in de gemeente Midden-Delfland.

Lees meer
Nieuws
03 / 12 / 2019

Prestatieafspraken 2020

Gemeente, huurders en woningcorporatie tekenen prestatieafspraken. Op 3 december zijn de prestatieafspraken tussen gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland, Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn en Wonen Midden-Delfland getekend.

Lees meer
Nieuws
21 / 10 / 2019

100-jarig bestaan Wonen Midden-Delfland -

Wonen Midden-Delfland bestaat 100 jaar. Een prachtige mijlpaal die wij mede dankzij onze huurders en relaties hebben behaald! Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en hebben dit op 5 november feestelijk gevierd met onze huurders en relaties.

Lees meer
Nieuws
03 / 10 / 2019

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
03 / 07 / 2019

Eet Mee Praat Mee

Voor de derde maal organiseerden we Eet Mee Praat Mee-bijeenkomsten in Maasland en Den Hoorn. Ditmaal was het thema Duurzaamheid en de avond werd begeleid door Sven Ringelberg.

Lees meer
Nieuws
21 / 06 / 2019

Bouw van veelzijdige woonwijk De Kreek Officieel van start

Dinsdag gaf wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen, samen met Peter van Ling, directeur-bestuurder van Wonen Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, het officiƫle startsein voor de bouw van de nieuwe woonwijk De Kreek in Den Hoorn.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl