Nieuws
02 / 06 / 2020

**Persbericht** Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

Ons kantoor is vanaf 2 juni weer open

We zijn erg blij dat ons kantoor vanaf 2 juni weer open is. Hierbij gelden nog steeds de richtlijnen van de RIVM en we hebben ook een aantal maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees meer
Nieuws
02 / 06 / 2020

Als eerste woningcorporatie sluiten we ons aan bij Steenbreek!

We zijn al veel bezig met verduurzamen en ook vergroening vinden we belangrijk. Dat sluit mooi aan bij de doelstellingen van Stichting Steenbreek.

Lees meer
Nieuws
12 / 05 / 2020

Persbericht

Bestuurlijke eensgezindheid vormt krachtig gebaar voor behoud sociale huurwoningen

Lees meer
Nieuws
09 / 04 / 2020

Huurachterstand door de coronacrisis

Heeft u door de coronacrisis problemen met het betalen van uw huur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die er bij u en ons zijn. Hierbij passen wij maatwerk toe en zijn wij coulanter met een betalingsregeling.

Lees meer
Nieuws
08 / 04 / 2020

Samenwerkings- overeenkomst Wonen Midden-Delfland, HV Maasland en HV Schipluiden-Den Hoorn

De afgelopen maanden hebben er diverse bijeenkomsten plaatsgevonden met de Huurdersverenging Maasland en de Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn over de onderlinge afspraken en samenwerking met elkaar Deze bijeenkomsten hebben geleid tot een samenwerkingsovereenkomst die 7 april door alle partijen getekend is. We zijn allemaal erg blij met dit resultaat!

Lees meer
Nieuws
07 / 04 / 2020

Persbericht - Huissleutel voor eerste huurders van De Kreek

Normaal gesproken is het een feestje met tal van belangstellenden als je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. Dat is in deze coronatijd niet mogelijk maar toch was het een bijzonder moment voor de bewoners van de eerste opgeleverde sociale huurwoningen aan de Molensloot in De Kreek in Den Hoorn. -Door Gemma van Winden-Tetteroo-

Lees meer
Nieuws
01 / 04 / 2020

De eerste sleutels zijn uitgereikt!

De eerste sleutels zijn uitgereikt! Op 1 april heeft Wonen Midden-Delfland de sleutels overhandigd aan de eerste zes nieuwe huurders van De Kreek. Zij nemen binnenkort hun intrek in een energiezuinige, gasloze nieuwbouwwoning in Den Hoorn. De komende maand worden nog achttien sleutels overhandigd en zijn alle huurwoningen in Fase I verhuurd. Wij wensen de huurders veel woonplezier in hun splinternieuwe woning.

Lees meer
Nieuws
11 / 03 / 2020

Krachten gebundeld voor een aardgasvrij Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland, woningcorporatie Wonen Midden-Delfland, netwerkbedrijf Capturam en energiecoƶperatie EnergieC Midden-Delfland bundelen hun krachten om Midden-Delfland aardgasvrij te maken. Samen bekijken ze per woonwijk wat de meest geschikte duurzame alternatieven zijn. Eind 2021 is dan voor alle wijken in Midden-Delfland inzichtelijk wanneer en in welk tempo ze overgaan op aardgasvrije energiebronnen.

Lees meer
Nieuws
06 / 02 / 2020

Persbericht De Kreek

Bouw vervolgfasen groene en waterrijke woonwijk De Kreek van start . Op 4 februari 2020 heeft Peter van Ling, directeur bestuurder van Wonen Midden-Delfland, samen met wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen van de gemeente Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, de symbolische eerste paal van fasen 2 en 3 van nieuwbouwproject De Kreek in Den Hoorn geslagen. In deze fasen worden in totaal 93 woningen gerealiseerd, waaronder 24 appartementen aan de noordzijde van het plan. De eerste woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. Het totale plan De Kreek bevat 140 woningen.

Lees meer
Nieuws
06 / 12 / 2019

Wonen Midden-Delfland koopt huurwoningen van DUWO

Met de ondertekening van de contracten is Wonen Midden-Delfland vanaf 1 december de enige woningcorporatie in de gemeente Midden-Delfland.

Lees meer
Nieuws
03 / 12 / 2019

Prestatieafspraken 2020

Gemeente, huurders en woningcorporatie tekenen prestatieafspraken. Op 3 december zijn de prestatieafspraken tussen gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland, Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn en Wonen Midden-Delfland getekend.

Lees meer
Nieuws
21 / 10 / 2019

100-jarig bestaan Wonen Midden-Delfland -

Wonen Midden-Delfland bestaat 100 jaar. Een prachtige mijlpaal die wij mede dankzij onze huurders en relaties hebben behaald! Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en hebben dit op 5 november feestelijk gevierd met onze huurders en relaties.

Lees meer
Nieuws
03 / 10 / 2019

Nieuwsbrieven Wonen Midden-Delfland

Ieder kwartaal brengen wij een nieuwsbrief uit. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Nieuws
03 / 07 / 2019

Eet Mee Praat Mee

Voor de derde maal organiseerden we Eet Mee Praat Mee-bijeenkomsten in Maasland en Den Hoorn. Ditmaal was het thema Duurzaamheid en de avond werd begeleid door Sven Ringelberg.

Lees meer
Nieuws
21 / 06 / 2019

Bouw van veelzijdige woonwijk De Kreek Officieel van start

Dinsdag gaf wethouder Wendy Renzen-van Leeuwen, samen met Peter van Ling, directeur-bestuurder van Wonen Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, het officiƫle startsein voor de bouw van de nieuwe woonwijk De Kreek in Den Hoorn.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Wonen Midden-Delfland? Meld u aan en ontvang tweemaal per jaar de nieuwsbrief in uw mailbox. Weer afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief zelf.

Snel naar

Pijl