Over ons

Wonen Midden-Delfland verhuurt ongeveer 2.000 woningen in Den Hoorn, Schipluiden, Maasland en Maasdijk

Met een hechte club gedreven collega’s werken wij enthousiast en energiek aan woonplezier.

Wonen met plezier
Met een schat aan ervaring, opgericht in 1919, staan we met twee benen in de tijd van nu. Wij hebben voor ogen wat we willen en waar we naartoe willen: iedere huurder met plezier laten wonen. Maar … dat doen en kunnen wij niet alleen. Dat zouden we ook niet willen. Daarom zijn wij toegankelijk en praten we met en luisteren we oprecht naar onze huurders. Zij weten en voelen zelf het allerbeste waar hun woonbehoefte ligt. Waar mogelijk helpen wij wensen waar te maken. Waar dat onmogelijk blijkt, leggen we dat uit en kijken we samen naar haalbare alternatieven.

Voor huurders nu en in de toekomst
Wij zijn omgevingsgericht en werken nauw samen met gemeente, zorgverleners en andere partners. Elk brengen we onze eigen kracht in; zo versterken we elkaar. En vooral willen wij rentmeesters zijn voor de toekomstige generaties van huurders in Den Hoorn, Schipluiden, Maasland en Maasdijk. Daarom zetten we sterk in op duurzaamheid.

Missie
Wonen Midden-Delfland verhuurt goede woningen in een groene omgeving. Onze belangrijkste maatschappelijke bijdrage is investeren in duurzame en betaalbare huizen voor mensen met een smalle beurs, nu en in de toekomst. Samen met onze partners zetten wij ons in voor vitale dorpskernen met sociale betrokkenheid.

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden zijn het uitgangspunt in al ons handelen.

Gedreven
Wij zijn betrokken bij onze huurders. Wij willen voor hen – waar nodig samen met onze partners - het mogelijke echt mogelijk maken. Samen vooruitgaan, en resultaten boeken waar we allemaal trots op zijn.

Toegankelijk
Wij zijn voor iedereen. Sociaal en met open houding luisteren we zonder te oordelen. Wij communiceren duidelijk over wat we wel en niet kunnen betekenen.

Plezier
Wij hebben plezier in ons werk, en dat merken onze huurders. Met elkaar zetten we ons in voor een optimale dienstverlening. Wij gaan voor blije huurders.

Snel naar

Pijl