Werken bij

Vacature:

Projectleider/opzichter planmatig onderhoud
 

Kom jij ons vastgoed team ondersteunen?

Voor de afdeling vastgoed zijn wij opzoek naar een projectleider/opzichter die het planmatig onderhoud en contractonderhoud onder zijn hoede gaat nemen.

Als projectleider ben je  verantwoordelijk voor de voorbereiding, opdrachtverstrekking, communicatie naar huurders, toezicht op het werk en de oplevering van de onderhoudsprojecten.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de lopende onderhoudscontracten van diverse installaties en onderdelen.

Dit alles binnen de gestelde kaders van de goedgekeurde begroting, gestelde eisen en procedures.

Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de manager Vastgoed.

Verder lever je een actieve bijdrage bij het vervaardigen van de meerjaren-onderhoudsbegroting, doet samen met de opzichter dagelijks onderhoud conditiemetingen en levert input voor het strategisch voorraadbeleid.

Omdat we een kleine organisatie zijn, ondersteun je ook de opzichter dagelijks onderhoud en doe je regelmatig inspecties voor mutaties zodat je elkaar bij afwezigheid kan vervangen en de dagelijkse processen voortgang kunnen vinden, en ondersteun je het team met het aannemen van reparatieverzoeken op bepaalde tijden.

 

 

 

Kortom een heel dynamische job met veel variatie en veelzijdigheid!

Heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, ben je gedreven en ondernemend en heb je een bouwkundige opleiding met meerdere jaren ervaring in soortgelijke functie bij een woningcorporatie, dan zoeken we jou!

Denk je dat je de ideale persoon bent voor deze functie, stuur je motivatiebrief met CV voor 5 maart 2019 naar vacatures@wonenmd.nl. Heb je vragen over de functie, kan je contact opnemen met de Manager Vastgoed, de heer Erwin van der Wilk. Hij is te bereiken op telefoonnummer 010-5925093.

 

Hieronder vindt u de volledige functiebeschrijving.

Snel naar

Pijl