Nieuwsbericht

Welkom Over ons Nieuws en publicaties Laatste nieuws Ons bod en de Prestatieafspraken

Ons bod en de Prestatieafspraken

Leestijd: 1 min

V.l.n.r.: Mw. W. Renzen-Van Leeuwen (Gemeente Midden-Delfland), Dhr. F. de Bruijn (Huurdersvereniging Maasland), Dhr. P. Huster (Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn) en Dhr. P.H.M. van Ling (Wonen Midden-Delfland)

Jaarlijks maken we met de gemeente en huurdersverenigingen prestatieafspraken. Dit doen we door in juli een bod uit te brengen aan de gemeente. In dit bod benoemen we onze maatschappelijke inzet voor het komende jaar. Het bod wordt daarna vertaald naar Prestatieafspraken. In de Prestatieafspraken staan de afspraken over de maatschappelijke inzet door de corporatie, gemeente en huurdersorganisatie.

Binnen de gemeente Westland is, met de andere corporaties die werkzaam zijn in de gemeente Westland en de daar actieve huurdersorganisatie, een Raamovereenkomst opgesteld. Wonen Midden-Delfland heeft een addendum op de Raamovereenkomst ondertekend en zich daarmee geconformeerd aan de raamovereenkomst. Deze Raamovereenkomst kunt u hier lezen. 

Binnen de gemeente Midden-Delfland maakten we Prestatieafspraken 2020-2023. Hierop maken we jaarlijks een jaarschijf. Op 6 april 2022 tekenden Wonen Midden-Delfland, de gemeente Midden-Delfland, Huurdersvereniging Maasland en Huurdersvereniging Schipluiden-Den Hoorn de jaarschijf 2022. De jaarschijf 2022 kunt u hier lezen.