Geen objecten gevonden

Afscheid Joop den Boer van Wonen Midden-Delfland

Publicatiedatum: 13-12-2022

Na 43 jaar (!) trouwe dienst is onlangs ons zeer gewaardeerde collega Joop den Boer met pensioen gegaan.

Joop begon in mei 1979 als junior timmerman bij toen nog de Algemene Woningstichting Maasland. Samen met Frans Louter en Cees van Buuren deden ze de grote klussen bij huurders in huis en toerden ze door Maasland in hun Citro├źn HY.

Na vele jaren in de buitendienst is Joop in 2010 de afdeling wonen gaan versterken. Dit was net voor de fusie van de Algemene Woningstichting Maasland en Woningstichting St. Willibrordus tot Wonen Midden-Delfland. Bij de afdeling wonen deed Joop veel verschillende werkzaamheden. Hierdoor kent hij inmiddels heel veel van onze huurders. Zo hebben de meeste van onze huurders in Midden-Delfland de sleutel van hun woning van Joop gekregen. Maar ook achter de schermen was Joop druk met het telefonisch contact met huurders en het ontvangen van huurders aan de balie.

Joop is altijd in voor een grapje, een gezellige en vooral behulpzame collega. We gaan hem enorm missen en daarom hebben we hem tijdens zijn laatste werkdag in het zonnetje gezet. Gelukkig heeft Joop ons verzekerd dat hij gaat genieten van zijn pensioen met zijn vrouw en (klein)kinderen, maar dat hij ons af en toe ook gaat verblijden met een bezoekje.

Joop, namens heel Wonen Midden-Delfland: geniet van je welverdiende pensioen!

 

Deel deze pagina