Welkom Over ons Nieuws en publicaties Laatste nieuws Koersplan 2022 - 2025: Meer dan wonen

Koersplan 2022 - 2025: Meer dan wonen

Leestijd: 1 min

In het afgelopen jaar hebben wij samen met onze huurders, medewerkers, Raad van Commissarissen en maatschappelijke stakeholders met veel plezier gewerkt aan een nieuw Koersplan voor 2022-2025. Hierin staat waar we de komende jaren voor staan en gaan.

Met de huidige druk op de woningmarkt hebben we voor de komende jaren een uitdagende opgave. Met onze krachtige en professionele organisatie gaan we deze uitdaging met vertrouwen tegemoet. We stellen onze huurders en woningzoekenden in de regio centraal en bieden wij hen ‘Meer dan wonen’. Daarbij is het belangrijk dat we toegankelijk, praktisch en ondernemend zijn. Dit zijn onze nieuwe kernwaarden. Deze kernwaarden bepalen ons doen en laten, waarmee we onze missie waarmaken en voor meer dan alleen wonen staan. Dit gaan we uiteraard in samenwerking met onze stakeholders doen.

Welke ambities wij voor de komende jaren hebben, staat beschreven in ons Koersplan 2022-2025. Komt u ambities tegen waar u meer over wilt weten of waar u wellicht een bijdrage aan kunt leveren? Wij spreken u graag!

Wij bedanken nogmaals iedereen die samen met ons de koers heeft bepaald.

U kunt hier ons Koersplan 2022-2025 lezen.