Welkom Over ons Nieuws en publicaties Laatste nieuws Wonen Midden-Delfland sluit samenwerking voor 11 huurwoningen in Maasdijk

Wonen Midden-Delfland sluit samenwerking voor 11 huurwoningen in Maasdijk

Leestijd: 2 min

Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars en Aannemersbedrijf J. van Daalen realiseren 22 woningen aan de Prinsenlaan in Maasdijk. Onderdeel van het project zijn 8 sociale huurwoningen en 3 vrije sector huurwoningen die door Wonen Midden-Delfland verhuurd gaan worden. Voor de afname van deze woningen hebben de partijen een overeenkomst gesloten.

Voor het nieuwbouwproject ‘Wonen Rond De Toren’ worden op het terrein van het huidige kerkgebouw de Hoeksteen 11 appartementen, 4 twee-onder-een-kap woningen, 2 seniorenwoningen en 5 rijwoningen ontwikkeld. De bestaande kerktoren en de pastorie blijven behouden en worden geïntegreerd in het nieuwe plan. Het project is ontworpen door Bijl Architecten uit Utrecht. De grootte van de eengezinswoningen past in de omgeving en het appartementengebouw verwijst in het volume en in de kleurstelling naar het huidige kerkgebouw. Door het handhaven van de toren blijft een markant herkenningspunt in Maasdijk bestaan. Het parkeren voor de woningen gebeurt op het binnenterrein.

De woningen die Wonen Midden-Delfland gaat verhuren zijn 8 kleine en 3 grotere appartementen. Deze woningen zijn geschikt voor jongeren, alleenstaanden en ouderen. De start van het project is in het voorjaar van 2022. De oplevering van het hele project is gepland medio 2023. Wonen Midden-Delfland gaat in het eerste kwartaal van 2023 de huurwoningen toewijzen via Woonnet Haaglanden. Geïnteresseerden voor deze woningen dienen ingeschreven te staan bij Woonnet Haaglanden.

De koopwoningen zijn allen onder optie. Bent u benieuwd naar de rest van het plan of wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Bekijk dan eens de website www.wonenronddetoren.nl.