Post

Wonen Midden-Delfland gaat voor duurzaam. Daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk post per e-mail te sturen. Dit is goed voor het milieu en handig voor u. U ontvangt informatie sneller en vindt alles gemakkelijk terug in uw mailbox.

Postex
Vanaf 1 juli 2020 wordt onze post met behulp van het bedrijf Postex verzonden. We leggen u graag uit hoe dit werkt.

Hoe ziet papieren post er uit?
Ontvangt u papieren post van ons, dan zit daar een voorblad van Postex bij. Op het voorblad staat hoe u het document digitaal kan inzien en hoe u zelf regelt dat u post voortaan digitaal ontvangt. Dat kan door de QR-code te scannen met uw smartphone of door de PTX-code in te vullen op deze pagina.

Hoe ziet post per e-mail er uit?
Ontvangt u post per e-mail van ons, dan is dat altijd afkomstig van het e-mailadres info@wonenmd.nl. In het bericht staat dat u een bericht van ons heeft ontvangen. Via een link opent u de brief. U kunt hier ook uw voorkeuren voor de post wijzigen.

Huur betalen
Wij versturen geen acceptgirokaarten meer. In plaats daarvan ontvangt u een bericht van ons met een iDEAL link. Via deze link kunt u eenvoudig en snel het juiste bedrag via internetbankieren betalen. Het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer kan natuurlijk ook. Betaalt u de huur via een automatisch incasso, dan verandert er voor u niets.

Vragen?
Heeft u vragen over Postex? Neemt u dan contact op met ons van maandag t/m donderdag tussen 8.00-16.30 uur en op vrijdag tussen 8.00-12.00 uur via telefoonnummer 010 – 592 50 93. Of stuur een e-mail naar info@wonenmd.nl. We helpen u graag.

Post online inzien
Heeft u een brief met PTX-code ontvangen? Vul de code hieronder in en bekijk uw post online. U kunt hier ook uw voorkeuren voor de post wijzigen.

 

Snel naar

Pijl